Procesfacilitering

Hvad siger andre?

 

Alex Nielsen, Direktør SUMOpix A/S

Jeg følte mig ofte frusteret i min stilling, og de daglige opgaver tog så meget energi, at jeg ikke havde overskud til at overveje alternativer. Jeg gik og tumlede med disse problemer og vidste jeg havde brug for at snakke med Jørgen.

Læs mere

Står du og dit team i en situation hvor i har behov for at nytænke jeres arbejdsformer pga af flytning til nye omgivelser eller har i behov for at tænke nye strategiske tanker, hvor der skal fastlægges en vision eller overordnede retningslinier for forandringerne, så kan jeg her hjælpe jer med at procesfacilitere denne process. Som professionel og erfarne facilitator leder og guider jeg jer igennem processen og sikre den tryghed, åbenhed og tillid, der er så vigtig for at lykkes med dagsorden. Jeg har et åbent sind, ser tingene fra nye vinkler og stiller udefrakommende spørgsmål, hvilket skaber rum for den kreativ udfoldelse.

I får hjælp til, at der bliver skabt en konstruktiv og målrettet dialog om igangværende eller kommende forandringer såsom strukturændringer, opfølgning på trivselsundersøgelser, samt visions- og strategiseminarer. Fokus er at der udvikles en fælles forståelse og retning så alle her ejerskab af processen. 

Der kan være tale om forskellige former for udbytte afhængig af jeres situation. Her kommer typiske eksempler:

  • At få prioriteret mellem forskellige udfordringer og finde frem til, hvilke konstruktive indsatser leder og medarbejdere kan bidrage med
  • At idéudvikle på, hvad alle kan gøre for at frigøre tid og energi til fremtidige opgaveløsninger og udvikling
  • At udvikle eller omforme samarbejdsrelationer, fx ved sammenlægning af afdelinger eller ændringer i organisationen
  • At få afklaret gensidige forventninger samt  støtte og sparring til hinanden i konkrete arbejdssituationer

Jeg starter altid med et indledende møde på 1½ time hvor lederen samt 2-3 medarbejdere gerne med forskellige baggrund, deltager. Her drøfter vi formål, forhåbninger, design og rammer for selve opgaven.

Du skal være velkommen til at kontakte mig for mere information, ring 28561306 eller skriv