Referencer

Jeg har mere end 3000 coaching-timer bag mig. Her har du en oversigt over de virksomheder, jeg har arbejdet sammen, hvor jeg oftes har arbejdet med mellemledere eller ledere i 1-1 forløb.

Typisk har det været forløb med fokus på det personlige lederskab, kommunikation, ledelse samt karrireresparring.

• Görlitz-Lukia A/S

• Divergenz Communication Aps

• XellentCare

• Dynamic Games

• Smilets Tømrer

• Munkhof ApS

• DV1

• Clickguide

• Axept A/S

• Digital Xpress A/S

• Pathfinder A/S

• Be-Xellent

• Bremer - Consulting

• B to A Business to Africa

• Handelshøjskolen Aarhus Universitet 

• Lindberg-Ink

• JobHouse

Anette Lind, Vice President – CCI Europe 

"Life is what happens now - not what happens, when you´re done being busy doing other stuff"

Som en fantastisk coach og "friendly intervenor" har Jørgen hjulpet mig til at fokusere på mine værdier og gøre det nemmere at træffe selv svære valg – for mig selv, min familie og mit job. Jørgen coacher på én gang nænsomt og knivskarpt – han er tillidskabende og nærværende og evner naturligt at nå dybere ind. Jørgen stillede mig vedholdende de rigtige spørgsmål og hjalp mig ind til sagens kerne, så mine svar stod lysende klare efter vores samtaler. Derigennem er jeg nået hurtigere frem til handling og nyder glæden ved de opnåede resultater endnu mere end tidligere.

Kim Bay Jensen, Associate Digital Strategy Manager"

"Da jeg først tog kontakt til Jørgen Carstens, vidste jeg ikke, hvad jeg ville, kun hvad jeg ikke ville. Jørgen Carstens fik mig til at fokusere på det positive og hjalp mig med at finde ind til kernen af, hvad der er vigtigst for mig - både i mit arbejdsliv og i mit privatliv. Helt konkret hvor jeg skulle være bedre til at sige “fra”, men også hvor jeg skulle være bedre til at sige “til”. 

Jeg kan kun give Jørgen Carstens mine varmeste anbefalinger. Skulle jeg igen få brug for en coach, er der for mig ingen tvivl om, hvor jeg vil henvende mig.

Thomas Noe, Direktør, Divergenz Communication Aps

"Jeg har haft fornøjelsen af Jørgen Carstens som coach gennem den seneste sommer.

Jeg var kørt fast i det spor jeg så som det eneste mulige for mit arbejde. Jeg oplevede bl.a. at min alder var blevet et stort problem. Gennem samtaler med Jørgen, fik jeg fokus på mine dybere liggende værdier og fik modet til at rette blikket mod alternative brancher hvor mine evner også kunne bruges.

Jeg har nu skiftet branche til et job med fremtid. Og kan kun give et coachforløb med Jørgen Carstens mine bedste anbefalinger. Hans evne til at få dig til at tænke i alternativer er unik og samtidig er han en god og realistisk kritiker, der evner at motivere til nytænkning".

Henrik Munkhof, Direktør - Munkhof IT konsulentvirksomhed

"Når man som person er teknisk fokuseret og igennem den tekniske vinkel har skabt en lille virksomhed, kommer man til et tidspunkt, hvor det er nødvendigt at se sig om om efter nye og flere kunder. Her måtte jeg konstatere at jeg gennem længere tid fokuserede på de sager hos eksisterende jeg havde fremfor også at investere i nye områder og kunder. Her var Jørgen en benhård coach – som på den gode måde brugte min egen viden til at få mig til at fokusere og derved komme videre, og bl.a. hjælpe mig gennem det  for mig ukendte område - "hvordan pokker opbygges en salgs situation"  - hvad er vigtigt – hvad er budskab og hvad er det for besværligheder jeg især skal undlade at bilde mig ind er et problem.

Jørgen har en fantastisk evne til at "angribe" mig som person på en positiv og konstruktiv måde, hvor han vender mine egen viden, mine egne udsagn og forventninger til en plan – som jeg reelt selv ender med at udtale. Alt dette sker uden nogen form for pres og på en meget behagelig måde og hele tiden med løbende feedback i proceesen.

Jeg kan varmt anbefale Jørgens arbejde, som for mig åbnede øjnene for at det slet ikke behøvede at være så kompliceret."

Alex Nielsen, DIrektør SUMOpix A/S

Jeg følte mig ofte frusteret i min stilling, og de daglige opgaver tog så meget energi, at jeg ikke havde overskud til at overveje alternativer. Jeg gik og tumlede med disse problemer og vidste jeg havde brug for at snakke med Jørgen. Igennem en konstruktiv dialog og sparring fik jeg et nyt perspektiv og et bedre overblik, der har bragt mig videre. Jeg traf nogle valg, som gjorde at jeg fandt mig selv og min lyst til at performe igen.

Jørgen har fulgt mig igennem flere karrierevalg og jeg har altid fået god og værdifuld sparring fra ham. Han formår at stille de spørgsmål som kræver refleksion og er med til at flytte dig som menneske. Alle har en holdning - din partner, venner, familie, kollegaer eller din chef - men det er din egen holdning som Jørgen spørger til, hvilke valg er de rigtige for dig og din karriere. Med Jørgen som sparringspartner har jeg ro i maven når jeg vælger nye udfordringer i min karriere, fordi jeg ved hvad jeg vil og hvordan jeg opnår det.

Lena Sørensen, bogholder

Et forløb med Jørgen som coach har været super godt for mig. Jeg startede ud med, at jeg ikke kunne få mit arbejdsliv og privatliv med små børn til at harmonere. Jørgen formår at stille de rigtige spørgsmål, så man præcist finder ud af, hvad man finder vigtigt ved både arbejdsliv og privatliv – og hvordan man får det hele til at harmonere. Samtidig sørger han også for at give én et spark et vist sted, så man får gjort noget ved situationen, og får foretaget de nødvændige ændringer.

Jesper Jørgensen, Billedbehandler 

Det var virkelig godt at blive coachet af Jørgen. Jeg oplevede Jørgen som meget engageret, og hans måde at coache på, var rigtig spændende at deltage i. Vi sad ikke bare og kiggede på hinanden, men brugte plancher og lavede planer som skulle føres videre. Jeg blev meget motiveret til at gøre noget selv og gennem Jørgens coaching fandt jeg muligheder i mit job som hverken jeg eller min chef havde set. Det gav mig glæden tilbage til mit arbejde. Jeg kan kun give Jørgen de bedste anbefalinger...

Rasmus Olsen, Premedia and automation – Digital XPress.

Jørgen Carstens excellerer i sit virke som sokratisk indspørger og nænsom guide. Hans professionelle og rationelle tilgang til arbejdet, i kombination med hans omgængelige og tillidsskabende person har redefineret hele min måde at tackle udfordringer. Med hjælp fra Jørgen opnåede jeg succes i én grad jeg ikke havde forudset.

Jacob Dalby, Studerende

“Jeg havde for anden gang fået afslag på optagelse på politiskolen trods alle prøver bestået. Jeg var i vildrede over, hvilken vej jeg nu skulle vælge. Jeg tog kontakt til Jørgen Carstens. Han hjalp mig med at grave dybere og finde ud af, hvilke interesser jeg egentlig havde og at jeg selvfølgelig skulle lave noget inden for disse. Vi skrev sammen 4 punkter ned jeg kunne gøre, for at komme tættere på målet.

I dag har jeg fået job i den førende virksomhed indenfor feltet. Jeg starter på uddannelse målrettet denne virksomhed. Jeg har desuden fået praktikplads i samme virksomhed, som jeg skal bruge i sidste semester af uddannelsen. Det skal også nævnes, at alt dette skete i løbet af 2 uger, plus, at vejen jeg nu har taget i virkeligheden nok er mere mig end politiet. 
Jørgen Carstens har været en stor hjælp og er grunden til, at jeg er nået til, hvor jeg er i dag. Mange tak!”

Martin Gravgaard, Selvstændig fotograf

Gennem samtale med Jørgen fandt jeg frem til værdier og vigtige emner til min forretningspræsentation. Jeg tænker næsten, at jeg ikke kunne have gjort det uden hans hjælp, i hvert fald fik Jørgen hjulpet mig ind på det helt rigtige spor.

Johanne Boesdal, selvstændig tekstforfatter 

"Da jeg indgik i et coachingforløb med Jørgen var det ud fra et ønske om at blive mere tro mod mig selv og blive bedre til at mærke efter, hvad der er rigtigt for mig i arbejdsmæssige sammenhænge. Jørgen har med sin rolige, nærværende og professionelle stil været en stor hjælp i processen mod at få defineret mine mål - og turde tage de spring, der skulle til.

Jørgen har en rigtig god evne til at finde ind til sagens kerne - og derefter stille de rigtige spørgsmål, der skaber udvikling og perspektiv".

Allan Bremer Obling – Bremer Consulting

"Jørgen er et af de få mennesker, der har markeret sig som én, der har haft afgørende indflydelse på kursen i min tilværelse.

Jørgen har hjulpet mig med, at jeg atter har taget kontrollen over mit eget liv. Jeg var havnet i et spor, hvor jeg lod tilfældighederne råde og hvor de daglige pligter og rutiner som medarbejder, chef, mand og far, havde taget fuldstændigt over.

Med Jørgen, som coach, har jeg ikke blot genfundet mine personlige værdier – jeg kan mærke dem og handle derefter. Jeg er langt mere fokuseret og føler en større tilfredsstillelse med de ting jeg laver.

Udover at Jørgen er meget professionel og kan sit håndværk, så har Jørgen har en super god energi, en sjælden empati og forstår at nå ind til sagens kerne.

Næste gang vil jeg møde Jørgen tidligere…."

Helle Ebbesen, konsulent

"I forbindelse med et karriere skift, som jeg længe havde overvejet og egentligt også selv var påbegyndt samt nogle år stærkt præget af angst og myldretanker, var jeg kommet i tvivl om hele min arbejdssituation og fremadrettet karriere valg.  

Jørgen hjalp mig ikke kun til at finde modet til at træffe de rigtige valg for mig, men hjalp mig også helt klart til at realisere dem.

Man kan mærke at Jørgen har fingeren på pulsen på arbejdsmarkedet samtidig med han er en rigtig god coach som forstår at støtte og ”skubbe” på den helt rigtige måde, på de helt rigtige tidspunkter.

Selv om jeg nu er på vej i min nye ”karriereplan” vil jeg fortsætte hos Jørgen, lidt som at jeg jo heller ikke holder op med at køre min bil til service blot fordi den er blevet repareret en gang… 

Jeg kan på det allerkraftigste anbefale Jørgen Carstens"

 

Marie Ambrosius, direktør

Til mit første møde med Jørgen Carstens, var det ikke ligefrem en rosende anbefaling, der lå mig nærmest at skrive. Han pissede mig ganske enkelt fuldstændig af. Efter 3,5 år som arbejdsløs havde jeg opbygget en aversion imod folk, der forsøgte at være forstående for min situation. Han var velmenende, og jeg var direkte strid.

Men Jørgen gav ikke op, selvom han med rette kunne være gået fra lokalet og sagt, jeg gjorde mit bedste. Midt i mit anfald spørger han: “Kan vi starte forfra? Måske gå en tur og få lidt luft?”

Med store luffer på fik vi renset ud på vores gåtur i kulden. Jørgen tog sin professionelle coachtrøje på, og han fik mig til at lytte. 

Jørgen er ikke en coach, der giver op, fordi han møder modstand fra en rasende hunløvinde. Jørgen ser ind bagved raseriet og ser mennesket, der i afmagt lader det gå ud over ham. Han ved inderst inde, at han kan hjælpe alle på vej, der gider at lytte til ham.

Jørgen hjalp mig at sætte fokus og rense ud i alt mit fnidder. Han hjalp mig med at se mit eget potentiale og holde op med at klynke. Jørgen hjalp mig på vej til at starte min egen virksomhed. Og sidst, men ikke mindst, han hjalp mig med at se mig selv som direktør for en en seriøs virksomhed.

Tak fordi du startede forfra, Jørgen. Tak fordi ét møde blev til mange møder.

 

Anita Krogsøe Skou, Student Cand.polyt, Vestas

"Ved en skillevej i mit arbejdsliv, var Jørgen en uvurderlig ressource, da han støttede mit ønske om fremdrift i processen, samtidig med at vores samtaler åbnede nye veje, løste op for frustrationer og bidrog med struktur på processen.

Jeg ønsker at give Jørgen den varmeste anbefaling med på vejen, ikke blot grunden hans store erfaring og stærke faglighed, men på baggrund af hans personlighed, der rummer stor medmenneskelig indsigt, hjælpsomhed, iderigdom og viljestyrke."

 

Anne Mette Frost, Indehaver af Konsulentfirmaet New View

Jeg anvender Jørgen Carstens som forretnings-coach .

Han sørger altid for, at min virksomhed hele tiden bevæger sig i den rigtige retning.

Jørgen Carstens er meget inspirerende og spændende at arbejde sammen med. Han går med liv og sjæl ind i opgaven og har et smittende og rart engagement.

Med Jørgen som coach kan jeg trygt koncentrere mig  om, at få det arbejde, der ligger på skrivebordet  fra hånden. I og med vi altid har aftalt vores næste møde, kan jeg vide mig sikker på, at min virksomhed kontinuerligt får et grundigt kvalitets-eftersyn, med fokus på den udvikling jeg ønsker.

Jeg kan varmt anbefale Jørgen Carstens til andre.

Han har et vindende og varmt væsen, stor faglig viden og er altid 100 procent fokuseret på, at skabe udvikling og kvalitet for min virksomhed.

Henrik Bille Pedersen, House of Hospitality by henrikbille.dk

"Jeg har stor glæde af Jørgen som samtalepartner og inspirator.

Han har en god evne til at lytte og stille spørgsmål, som jeg både udfordres af, men også udvikles af. Det har vist sig, at han i den efterfølgende samtale, er en meget kvalificeret sparringspartner der forstår, at spørge ind til såvel mennesket som virksomheden.

Med indsigt og erfaring er han medvirkende til, at man flytter sig mentalt, samtidig med at ens virksomhed udvikler sig. For mig er Jørgen en vigtig del af mit netværk og jeg ser frem til - igen - at gøre brug af hans lune, indsigtsfulde og udfordrende sparring."

 

Michael Østergaard, Butikschef i detail/ledelse

Jeg har over en lille periode været i dialog med Jørgen om hvordan jeg kunne skabe netværk samt opsætning af CV og ansøgning. Jeg troede det var sat godt op, men hold nu op hvor var det kedeligt og uden indhold. Her var Jørgen god til at give mig det indblik der skulle til for at ændre min opfattelse af min opsætning af ansøgning samt min CV, som fuldstændig har ændret sig i en positiv retning. I dag er det noget helt andet, og kan slet ikke kende det i forhold til hvad det var for bare 3 måneder siden.

Derudover har jeg også fået nogle gode redskaber til hvordan jeg kan dyrke mit netværk, og det har også været en succes. Jeg havde ikke selv tænkt de tanker som jeg har gjort efter mine møder med Jørgen. 

Så i de sidste par måneder har jeg virkelig knoklet med forberedelse, kaffemøder og en masse opkald til nye mulige arbejdsgivere. Det har virkelig givet pote så det er fedt.

Så hvis du vil udfordres, på en god og konstruktiv måde, og se muligheder som du ikke har gjort før så kan jeg kun give Jørgen de varmeste anbefalinger.