Karrierecoach Jørgen Carstens

Ledersparring Mødelokale - ledercoaching

Min egen coachvirksomhed startede jeg i 2007 med hovedfokus på, karriererådgivning, ledersparring, samt outplacement. 

Hvad driver mig - mit formål:
"At faciliteter andres forandring og flytte deres perspektiv"

Jeg har altid interesseret mig for relationer mellem mennesker. Det er her jeg oplever de største og mest interessante udfordringer, da det oftest er her mennesker oplever begrænsninger i forhold til f.eks. forståelse, kommunikation og samarbejde.

Det som gør mig allermest begejstret for mit arbejde, er at blive lukket ind i andre folks liv og få indblik i deres tanker og handlemønstre. At jeg kan mærke "en god kontakt" og være med til at gøre en forskel, der flytter vedkommende i den rigtige retning. Det giver mig rigtig meget energi og læring.

Min erfaring har vist mig, at næsten uanset hvad man arbejder med, og hvilke udfordringer man møder, så skal der ofte meget lidt til at skabe en forandring i folks bevidsthed. Kombinerer man det med en handleplan og en aftale om opfølgning, kan det være med til at gøre en kæmpe forskel for den måde, man ser sig selv og sine udfordring på. 

Jeg ser ofte uudnyttet potentiale hos mennesker, der ikke selv kan begynde deres proces, men som rummer masser af mod og vilje, når blot de får én, der følger dem på sidelinjen.

Jeg er fast tilknyttet Konsulenthuset ballisager som konsulent, hvor jeg arbejder med karriererådgivning og outplacement, og har de seneste par år været tilknyttet Rambøll som ekstern ledercoach med fokus på at skabe balance for den enkelte leder. 

Jeg er 54 år, gift og far til to drenge. Bag mig har jeg 28 års erhvervserfaring fra bl.a. energisektoren, forsikrings- og detailbranchen samt reklamebranchen.

Mit faglige fundament er en uddannelse som certificeret coach hos Axept  – en anerkendt udbyder af coachuddannelser, der uddanner professionelle coaches på et højt fagligt niveau.

Det er suppleret med bl.a. Stifinderprogrammet, som er et trans formativt uddannelses- og udviklingsforløb for ledere samt et utal af workshops i Stifinderregi.

Jeg har kontor i Kollektivbyen, hvor der er adgang til mødelokaler

http://dk.linkedin.com/in/jorgencarstens