Som et minibestyrelsesmøde

Jeg var kommet til et punkt i min karriere som selvstændig, hvor jeg stod ved en korsvej – og i den situation kan alle veje synes lige gode. 

På mine møder med Jørgen fik vi skabt en ny helhedsforståelse, og han udfordrede mig på nye og eksisterende forretningsområder. Det gav mig overblik over de ting, min virksomhed er rigtig dygtig til – så når jeg i dag går ud i markedet, kender jeg vores styrker. Jeg er samtidig blevet mere bevidst om, hvilket menneske jeg vil være i den selvstændige verden – hvad der gør mig troværdig, og hvad der skal til for, at kunderne føler sig mødt. Det har givet mere power til mit salg og hjulpet mig til at skærpe og professionalisere mine budskaber. 

Jørgen og jeg mødes fortsat med mellemrum, når jeg har behov for en dialog omkring strategier for mit fremadrettede arbejde – lidt som et minibestyrelsesmøde. Han er et meget ægte, roligt og ordentligt menneske, der udviser en stor interesse for den person, han taler med. Hans tilgang skaber tillid og får dig til at reflektere. Og så er han stærk til at sparre på strategi.   

Det giver mulighed for at reflektere over sin rolle, sin identitet og virksomhedens ressourcer, og så kan jeg lufte mine visioner og ideer om fremtiden uden at blive dømt. I stedet giver det mig en professionel evaluering af mine indsatser fra en tredje position. Altså mere end blot coaching fra et neutralt synspunkt, men input til hvad jeg som virksomhedsejer kan gøre for at være mere for kunderne. 

Alt i alt har det styrket min energi til at fortsætte som selvstændig og bidraget til, at både jeg og min virksomhed kan være i fortsat udvikling.  

Mogens Abildgaard – indehaver af Konsulenthuset ABILDGAARD