Karrierecoach - hvad kan jeg forvente?

At vælge en karrierecoach betyder, at du vælger muligheden for at gå fra at være frustreret og fastlåst til åben og afklaret omkring hvad du vil, og hvordan det skal gøres.

Jeg går efter at finde den energi, der driver dig – og hvad der ligger til grund for den. Når du er nået frem til det svar, har du en meget klarere motivation for dine udfordringer.

Læs hvad Claus Deichgræber har fået ud af karriererådgivning

Undervejs vil du mærke, at din komfortzone udfordres – for hvis du ønsker noget andet, må du være villig til at gøre noget nyt. Du vil se din på din udfording fra forskellige perspektiver og dermed også på dig selv med nye øjne.

Læs hvad Mogens Abildgaard har fået ud af ledersparring

Vores møder behøver ikke nødvendigvis at foregå over et skrivebord. Jeg tager gerne snakken med på en gåtur eller lader visuelle og kreative værktøjer danne udgangspunkt for en tryg samtale uden begrænsninger.

Ethvert forløb ledsages af en handleplan, som vi laver i samarbejde, og som vil give dig en klar oplevelse af, at du flytter dig. Mellem vores samtaler vil du desuden arbejde med opgaver, som sikrer en forankring af de ændringer, du ønsker dig.